Vila i vrede:)

Vad har hänt under min helg då?
Jo, i fredags dog min tånagel Håkan. Vi har haft mycket skoj tillsammans, men det var dags att säga adjö. Han ramlade av bara, så var det med det:) Men jag har fortfarande en förjävla ful tå, nageln är dock av normal färg nu (underbart), men fortfarande tjock & knasig. Så jag måste döpa om detta lilla underverk:) Förslag? 

Igår lagade jag middag till Chris syster. Jag skulle göra potatisgratäng. För vad kan gå fel med potatisgratäng? Jo, man kan tappa den på golvet. Haha, men jag lyckades rädda hälften:) 

Jag såg en kyrka häromdagen & blev lite konfunderad på texten där. Men vrede betyder frid på holländska. Tur det:)

Nu dags för kaffemys på lediga dagen, pysigt!


Kärlek:)

Som jag berättat förut, så är Ikea byxan smärtsamt tajt i midjan & löjligt lös i rump området. Jag har två par byxor, den ena har jag använt mer, så midjan börjat töja sig lite.
Häromdagen klagade jag till min pojkvän att det andra byxan gjorde så ont i midjan. Så när jag var på jobbet & han var ledig, vad gör då den söta karln? Jo, han sätter på sig min ikea byxa för att tänja ut den åt mig, hihi. Om inte det är kärlek, då vet jag inte:)

Ik älskar you!


MammaPappa besöket 2009:)

Igår åkte mamman & pappan hem igen:( Men va roligt vi har haft det. Så underbart att få rå om dem i en hel vecka! Vi har varit riktiga turister! Rundtur i Rotterdam, ostmarknad i Alkmaar, shoppat med mamsen, zoo i Rotterdam, tulpan parken Keukenhof... & vi har myst & ätit gott & firat holländska mors dag... & om några veckor blir det hem till Sverige en sväng & träffa vännerna igen, yeeeej:)

Jag har så mycket foton från veckan, här kommer några...



Drottning dagen:)

När det i Sverige firades valborg så firade jag den holländska drottningens födelsedag (mamman till den nuvarande). Jag & pojkvännen kände inte för att trängas i Rotterdam så vi tog en liten roadtrip till Belgien. Vi lunchade på en uteservering, kall öl & en ciabatta med salami, mozzarella & olivtapenade, mmmmums. Pojkvännen är en mat fegis ibland (söt sådan), så han tog en omelett, hehe.
Sedan shoppade vi (eller jag mest, hoho) kläder & åt massor med mjukglass. Mysig dag i värmen!
På onsdagen kommer mamman & pappan & lillesystern, längtar!!!
Jag undrar när någon av mina vänner vågar hälsa på, mjaaa...:)



RSS 2.0