The world should revolve around me:)

Blir bara mer & mer förkyld & bland det värsta som kan hända har hänt (nja), jag har tappat smakförmågan, ahh, inget jag äter smakar något alls. Det enda jag provat som ger smak är grillkrydda. Så till frukost åt jag knäckebröd med en halv burk grillkrydda:) & ikväll ska jag äta hemmapizza, kanske doppa i stark senap eller något?!

Bidrar med en happy låt, denna snoriga gråa fredag! The world should revolve around me, Little Jackie. Sprattlar lite i kroppen min av denna:)



Trevlig helg:)

Ge mig styrka, ge mig Saaaaridon:)

Djävulsförkylningen fick tag i mig också. Jag trodde ett tag att jag skulle lyckas smita undan, men icke (tack vare en snorig pojkvän). Halsen & näsan är helt täppt & febrarn har sina klor i mig. Jag ligger i soffan & äter dajm som min kära mor har skickat. Tycker mycket synd om mig själv. Mycket synd.
Men tur att jag är sjuk denna vecka, så förhoppningsvis är jag frisk & kry inför nya jobbet på måndag.
Kanske med lite hjälp av detta:

Man kanske kan skriva dubbelsäng?



Hahaha:) Så tokigt det kan bli! Kom ihåg detta när ni åker på semster i sommar, höhö!

Jenny är:)

Jag tyckte det lät skoj när sara (genom mari) skrev på sin blogg om att googla "Sara är" och ta de fem första sakerna som ett problem som universum vill att personen löser eller som komplimanger. Så jag gjorde det samma (en liten inläggs tjuv är jag ju:). Hoppas ingen stämmer mig nudå, ihhhhh, please kaptein!

*Jenny är på G   (så sant, så sant)

*Jenny är veckans bloggare   (nämen tackar o bockar:)

*Jenny är också fantastiskt rolig   (se där)

*Jenny är aldrig fulla    (detta var nog vad universum tycker jag ska lösa)

*Jenny är redo för revansch   (med benen stadigt & håkan redo)


 
Vore kul om ni andra googlar era namn + är & sen lägg upp det på er blogg, joooo gör det:)

Jaaaaaa:)

Jag fick jobbet, ihhhhhhhhh, börjar på måndag:)
Andra intervjun idag var hemsk, uscha, tomatröd & stressad, de frågade hemskt konstiga frågor! Jag trodde inte jag skulle få det, men han ringde nyss, hahahehe! Ett glas vino nu & skålar för mig själv.
Jag kommer arbeta på avdelningen cooking and eating med 4 grabbar, höhö, de behöver lite female touch & fägring kan ja tro:) & jobbet förklarade chefen såhär: "Jag behöver en liten myra, som ser vad som behöver göras & gör det... Uhhhhhh, då är jag din kvinna, eller myra menar jag eller... jooo...:)
Så sa jag inte, men det är sant, jag är en myra nu, en Ikea myra! & i framtiden kan jag få resa till Sverige i jobbärenden sa han, haha:)

Pssst, Kaptein, gör dig redo för tulpaner:)

Njut av tandläkaren!

Många som ska till tandläkaren har jag hört, så tänkte bjussa på dessa! Hoppas ni också får bedövning liknande denna:)
Kolla denna först...



Is this real life???

Sedan denna:)




Jag vill också till tandis efter att ha sett dessa:)

Marsipan penis

Har ni någonsin fått en marsipan penis i present???
Det har jag:) En stolt ägare av en sådan. Men jag åt inte upp den (det vore ju creepy, hehe). Jag har den i en skokartong i garderoben.
Detta är samma marsipan penis, men blixten gjorde att den ser läskigare ut (nästan äkta, men lite rödare, inplastad liksom, lite äckel faktor:)

Håll till godo!

Jag undrar vad Marlena gör nu?:)

Jag kom just på att jag inte sett Days of our lives eller Hem till gården (Emmerdale) på hur många månader som helst. Inte för det spelar någon större roll, det brukar inte ändras så speciellt fort:) Någon som vill ge mig en update? är Marlena fortfarande inlåst med sitt ex ngnstans, har de hittat Bo's dotter? Ge mig lite info, höhö!

Jag saknar OLW's ostkrokar, mamma har skickat iväg påsar på posten. Undrar om det är ostkrokepulver när de kommer hit. Får jag väl lov & dra upp det i snoken:)

Intervjun igår gick väldans bra, kändes finfint (men insidan exploderade). Svårt det där med negativa saker om sig själv... Man vill ju inte berätta ngt alltför dåligt;)  Han skulle kolla upp heltidstjänster & höra av sig, ahhhh! På Ikea i Holland så jobbar de 4 dagar per vecka, 36 timmar & kallar det heltid, så det gillar jag!
Kroppen kommer väl få en smärre chock om jag får jobbet. Men håller håkan:)

Ikea idag, håll tummar & tår:)

Jag har precis lärt pojkvännen att McDonalds ofta kallas Donken i Sverige, så nu springer han glatt omkring här hemma & trallar med stor brytning...
- Mums, burgare, så jättekul med burgare på Donken.


Om jag är ledsen någon dag, så säger jag bara till pojkvännen att prata svenska, så blir jag glad igen, hehe!


Klockan tre idag, intervju på Ikea... Jag är extremt nervös, hoppas att det går bra. Typiskt att min ena örsnibb har blivit infekterad, ser ut som en rund, röd boll! Så nu kan jag inte använda "vackra öron, ge mig ett jobb" kortet heller, höhö!


Men det blir som det blir eller som pojkvännen säger:

- Den som vänter på någon gott, vänter inte på längre:)


Saker jag tänker på innan jag somnar…

Jag hade precis stoppat in hemska bettskenan, slumrar lite...


Jenny - Daaarling... Remind me tomorrow that I want to have "bangs" when I cut my hair next month.

Pojkvännen - What, bangs?


J - Yeah, you know bangs, where my forehead is.

PV - Oh, you mean a "pony".

J - A pony? No, I want short hair at my forehead, baaaangs...


PV - Ok, I will remind you tomorrow that you want bangs when you cut your hair...

J - Goooood.


Hur glömsk är man om man behöver påminnelse hur man vill klippa sig & hur säger man lugg på engelska?:)

Igår fick jag söta nallar & godis när jag vaknade, mys! Jag hade glömt köpa present, men kom på den fantastiska tanken att jag skulle sjunga kärlekssånger hela dagen till pojkvännen, så han blev glad ändå, konstigt nog:)

Imorrn ska jag ansöka om "uppehållstillstånd", får se om jag får stanna, hehe. Pojkvännen måste skriva på kontrakt att jag får del av alla hans pengar i minst ett år (inte illa pinkat). De vill inte gärna att man kommer hit & snyltar:)


Alla hjärtans dag nallar + Saker som hamnade i min väska från hotellet:)


Jag har tydligen vackra öron:)

Igår var jag på middag med pojkvännen & tre av hans kollegor som alla är över femtio. Jag trodde att det skulle vara stelt & lite jobbigt, men det var riktigt skoj. Jag har märkt att jag har en förmåga att få veta mycket om folk, de delar gärna med sig om privata saker när jag är i närheten:)
Igår till exempel, fick jag veta att en av pojkvännens kollegor alltid går på nudist strand med sin fru och sina tre hundar, men att den 16 åriga sonen inte längre vill följa med. Hans fru är lika lång som mig & han berömde mina otroligt vackra öron, hehe. Alla undrade naturligtvis också varför jag inte var blond.


Vi har även varit på medeltidsresturang, med magdansös & eldslukare. Men glömde kameran på hotellet, annars hade ni fått se mig dricka öl ur stora bägare & gnaga på ett enormt stort köttben, härligt!


Igår ringde en svensk kille från Ikea, han hade fått mitt cv & var väldigt intresserad. Intervju på tisdag, mina händer darrar när jag tänker på det.


Ikväll är det sista middagen I Budapest, ska mysa ordentligt! Imorrn hem till Rotterdam igen, men det känns faktiskt bra, saknar Tjalklaan lite grann:)


Då vet man att man har hamnat på ett bra hotell...:)

Igår kom vi till Budapest. Hotellet är väldigt stort & vackert. Själva staden är gammal, ganska grå, men med många vackra byggnader.
Idag stod vi utanför portarna & var på väg & titta runt lite. Det kom en stor svart bil & parkerade bredvid oss. En man kom ut från vårat hotell & ställde sig två meter från oss, mina ögon blev stora som tefat, jag stammade tyst till min pojkvän... Kolla det är Nicolas Cage... NICOLAS CAGE. Sen hoppade han in i den svarta bilen & försvann... Så nu kan jag stoltsera med att jag bott på samma hotell som en riktig jävla kändis, stått två meter från Nicolas Cage, haha, det tycker jag var super tufft:)

Idag ska vi lämna skorna utanför dörren, så kommer ngn & rengör dem över natten. Haha, måste passa på medan vi är här. Lyxliv i en vecka:)

Nu ska jag ner till poolen, hoho!



Hollands bidrag till Eurovision song contest:)



Detta var då Hollands bidrag...Tror ni att de går vidare till final i år?
Svenska melodifestivalens första deltävling idag... Lite brie ost, vin, jag & underbara pojkvännen! Mys:)

Tänd inte lampan om det luktar gas!

I Holland använder de sig mycket av gas, för uppvärmning & matlagning. Jag är en aning livrädd för gas, explosioner & bränder (när jag var liten hade jag en cykelhjälm & ett långt rep i garderoben, så jag vid brand kunde knyta fast det & klättra genom fönstret. Jodå:).


Min pojkvän nämde att man inte ska tända lampan om man kommer hem & det luktar gas. Jag brukar försöka minnas att sniffa runt om vi har någon gasläcka innan jag tänder lampan. Men jag tror inte jag behöver oroa mig så mycket:)


Idag är det hemma pizza fredag & lite vin!

I Holland köper man vin & sånt i mataffären & det är billigt också:) Imorrn melodifestival via datorn, men saknar svenskt smågodis & OLW ostkrokar!


Trevlig helg! Nästa vecka blir det bilder från Budapest:)


Historien om 'Kabouter Buttplug' i Rotterdam:)

En konstnär gjorde en staty. En 6 meter hög tomte som håller i en bjällra och en gran, han fick bo i Rotterdam.

Människor kollade konstigt på tomten & sa till varandra - den där tomten håller inte i någon gran, det ser ju ut som en, en, en... buttplug, så fick han namnet Kabouter Buttplug.

Människor började protestera, de ville inte ha honom mitt i stan. Tomten fick flytta till en område utanför ett museum.

Men efter många om & men, så har han nu flyttat tillbaka. Där naturligtvis jag hittade honom i lördags:)


 


Vad tycker ni, har holländarna rätt eller bara snuskig fantasi?:)


Tack för maten mr. McDonald

Nya kyckling wrapen fick godkänt:) Träffade också supersexy Mr. Ronald McDonald, mjaa.


Jag letar efter arbete hela tiden (nu ljög jag en smula:). Jag menar att min pojkväns syster har eget företag som hittar rätt person till rätt jobb & sen får hon massor med pengar, hehe. Hon hjälper mig leta arbete. Så snart, snart, snart är det nog slut på sovmornarna. Men det är bra, annars hinner jag bli folkskygg, osocial & förlatad:)  


Snart börjar även språk kursen. Jag vet att vi är cirka 12 i min grupp, varav tre kineser. Kan det finnas en vän där, mjoo, hoppas på det:)


Här har ni några vardagliga holländska ord & fraser:


Ja - Ja

Nej - Nee

Ursäkta - Pardon

Jag älskar dig - Ik hou van je

Jag vill inte - Ik wil niet

Hjälp - Help

Vad gör den här mullvaden i min handväska? - Wat doet die mol in mijn handtas?


RSS 2.0