Min hjälte!

Alla har vi ibland såna där skitdagar... Ibland finns det en anledning, ibland bara en känsla man vaknar med.
När man är ledsen, extra känslig, stressad, allt på samma gång & helst vill krypa under täcket hela dagen.
Det hade jag idag.
Det är såna dagar jag verkligen förstår vilken underbar man jag har (ja, även på resten av alla lyckliga glada dagar förståss, men ni förstår vad jag menar). Han lyssnar, han lagar en äggmacka, han tröstar, han kramar, han torkar en tår, han sjunger en rolig sång, han bara finns där.

Jag vill ibland gråta av glädje för att jag har hittat dig, Chris. Tillsammans är vi dubbelt så starka. Du gör mig så otroligt lycklig. Jag älskar dig!



Ps. Nu är jag glad igen=)


Trädgård

Idag har jag myst i trägården, bara latat mig & pysslat lite! Längtar tills vi ska flytta påskhelgen=)
Igår fick vi besök av svenskar, Kristina som jag gick i gymnasiet med & hennes man Jörgen. Supermysigt! De var på semester här & då passade de på att besöka oss. Jag fick en vacker orkide(e), hoppas hoppas hoppas jag inte dödar denna. Jag kan omöjligt hålla just den sorten av blomma vid liv:) Men någon gång ska vara den första!

Nu är jag trötter, strax middag & sen soffmys med smulpaj & film!


Jaaa:)

Jag har fått tillbaka mitt ö och vi fick ändå nyckeln idag. Efter många om och men blev vi husägare just idag. Himlar vilken känsla=) Vi har skålat i champagne & vi har visat huset för hela familjen van den Bos (nu fattas bara familjen Goude:) Imorrn börjar storstäd & målning.
Idag hade vi en gäst i huset... en orange katt som bodde där med förra ägarna. De hade inte låst kattluckan, så han satt där & njöt när vi anlände:) Kanske att man skulle ha en liten katt ändå, hehe, men jag skulle bli galen på allt hår tror jag...

Låtsas lagar mat i köket & äter ostkuber i en del av trägårn...



RSS 2.0