jobb jobb:)

Idag är jag ledig & även lördag & söndag, känns lyxigt med en extra dag ledig, ofta blir det pyjamas hela dagen vid såna tillfällen, underbart!
Men idag ska jag träffa två tjejer från min språkkurs & ta en fredags drink. Dorotchea från Ungern & Ming Liu (?) från Kina, vi brukar sitta & skvallra på kaffepausen på onsdagarna & då bestämde vi oss för att det skulle vara skoj att träffas lite mera:)

Jag skulle förresten vilja blogga mera, men tiden som blir över när man har jobbat, räcker inte till allt.
På jobbet går det bra, mer & mer ansvarsområden & chefen har valt mig & mexicanen (Javier även känd som Retardo) att börja ett manager program i september. Men det är en hel dag med intervjuer för att komma in också, med psykologer till&med. Ajaj, hehe, håller tummen:)
Jag har massor med smeknamn på jobbet, the swedish lady, shorty, sweetie, jen, jennifer, retarda (bara javier som kallar mig det, hehe).

Förra veckan bokade jag & Chris semester resa till korfu, underbart strandhotell med all inclusive. September, längtar! Vår första solresa tillsammans...

Ja, det var lite som händer i mitt liv just nu:)

Längtar till våren, vill ta fram cykeln & cykla flera mil med min älskling & odla blommor & sitta på balkongen med en filt & dricka vin, mmm, vår nu!


Nytt år

Så har det hunnit bli ett nytt år. Va härligt, ett helt nytt år med nya möjligheter & nya saker att upptäcka:)

2009 var förändringarnas år för mig, allt det nya med Holland, att bo med Chris & nytt jobb på Ikea. Det var också jobbigt vissa gånger, att verkligen gå vidare från det förflutna, att verkligen släppa taget. Men det gjorde jag. Jag fann mig själv, mer lager av mig själv, mer styrka år 2009.
Det var också året då två av mina vänner fick barn, Terese & Fredrik fick en underbar dotter, Livia!
2009 såg jag Paris för första gången, jag upptäckte att jag älskar att cykla, jag saknade mina vänner & jag drack alldeles för mycket snaps på midsommar...

Det var ett år fullt med kärlek & det kommer 2010 också innehålla. Massor med kärlek & nya äventyr:)
Det önskar jag mina vänner & min familj också, ett helt underbart nytt år! & under 2010 vill jag att någon hälsar på mig här i Holland, så ska jag bjuda på stora holländska köttbullar & visa alla mysiga ställen som jag gillar här:)





RSS 2.0