Min nya cykel=)

Kolla vad min älskling har överraskat mig med?



En helt ny, underbar, fantastisk cykel.
Lycklig!
& äntligen kan jag bromsa igen. Tantcykelns ena handbroms snärtade ju av för någon månad sen & den handbroms som jag hade kvar bara skrek så att jag skrämde slag på alla när jag bromsade. 

Kanske att jag kan cykla till jobbet hela vintern!?


Snart 3 år sedan...

Snart tre år sedan flyttade jag till Holland. Tittade igenom mina telefonbilder & hittade några från bilresan från Sverige till Holland. Då var man nyss 26 fyllda. Nu är jag äldre, även mycket visare & jag har en himla mycket bättre kondition, tack tantcykeln!
 
Kolla in denna bilden liksom...


Haha, med Chris solbrillor, himla långt svart hår & favoritmössan, på väg till Holland.

Och denna bilden?


Saknar mörka håret ibland. Men nu ska jag hålla det lite ljusare ett tag.
Imorrn är jag ledig. Då ska jag till frisören. Tycker inte om frisören. Lite som att gå till tandläkaren.

Nu blir det säng + bok=) Mysigt på måndagskväll!


Ostkupa...

Ostkupa, heter det så? Ja iallafall så har jag en ny ostkupa, den är så himla fin tycker jag, mörkt trä och glas. Ännu en anledning att äta mer ost:)
Min nya favoritmacka är en minifralla med sesam, rökt skinka, ost, avocado, lite olivolja & lite salt på toppen.
Mmm, så gott!

Igår har jag julpyntat lite, som jag har väntat, älskar att få in julen i huset! & idag är det första advent, extra mysigt med frukost & att få tända första ljuset (måsta köpa mossa till dekoration bara).

Om tre veckor är vi i Söderhamn. Ska bli så härligt att få mysa med familj & vänner! Längtar, längtar, längtar!







Födelsedag=)

Då har man blivit 29 år. Himlar vad tiden går fort nuförtiden, svisch kommer det att säga, så har jag blivit 30. Men jag måste säga att det känns väldigt bra att vara 29 år. Jag känner på mig att det kommer bli ett finfint år.
I lördags smyg-startade jag och hade kalas. Supermysigt även fast jag var förkyld, snorig & febrig.

Idag är jag ledig hela dagen:) Chris hade gjort en skattkarta, så jag fick leta presenter imorse. Sen hade vi mysig födelsedags frukost.

Blev så glad & överraskad av presenten från mamma och pappa. Värdens finaste handgjorda skål från en butik vid växbo kvarn. Jag såg den i somras och blev helt kär, men jag tyckte den var för dyr så jag köpte den inte. Men min söta mamma smög tillbaka och la undan den & sen fick Chris gömma den i sin packning för att sedan gömma den hos sina föräldrar tills min födelsedag. Ohhh, den är så himla fin! Inte att förglömma, jag fick även mysiga sockor, svenskt godis & ostkrokar & en julkalender!

Sen fick jag en underbar "gjutjärnsgryta" av Chris och hans familj. En Le Creuset, som jag gått & suktat efter i flera år. En stor röd, oval gryta med livstids-garanti=) Wohoo, här ska det lagas mat.
Chris hade även ordnat så att jag fick en ny telefon till min födelsedag.. Jippie, så nu kan jag "whatsapp:a" med människor (Mamma du måste oxå skaffa en sån:) Jag älskar den, men måste vänja mig att skriva, himlar va långsamt det går.

Det är mysigt att fylla år måste jag säga=)



 Giantsiz:)

Godmorgon söndag:)

Finns det något härligare än att vakna på söndagmorgon & inte ha några måsten framför sig.. Bara njuta av en lång söndagsfrukost (kanske göra ost-konstverk som nedan:), tända ljus, dricka kaffe & äta världens godaste havrechoklad kaka. Mys!

Jag längtar som en tok efter jul nu. Dels för att jag ska få träffa familj & vänner (+ Thérèse & Fredriks lilla "nykläckta" pojk), men också att få baka pepparkakor & få pynta hela huset. Jag bara älskar julen. Att jag är ledig två veckor gör ju inte saken sämre! Lääängtar!

Nu blir det strax en lång promenad i höstrusket med min älskling. Ikväll ska jag prova ett nytt recept, kycklingfilé i en sås med soltorkade tomater & till det hemmagjord klyftpotatis. Hoppas det blir gott:)



Mys Söndag!

Jenny + Chris = Sant:)

I somras var vi på bröllop, Raymond & Janka's bröllop.
Jag bad fotografen att ta ett kort på oss. Blev så fint tycker jag, så jag måste visa er:)
Nu har jag fotat själva fotot, för jag har det inte digitalt, så det är inte så skarpt som det är i verkligheten.



Vad jag är lycklig som har hittat en man som dig:)

RSS 2.0