Mysig helg:)

I helgen åkte vi till pojkvännens föräldrar, som var 'husvakter', i en liten by (med krångligt namn) nära tyska gränsen:)
Vi åt god mat, hoppade studsmatta, spelade ett gammalt holländskt spel, cyklade 2 mil ena dagen & 4 mil den andra.
Mysigt!

Jag fick låna en fin blå cykelGammalt holländskt hus
Vi hade fint väderBild i farten
Smygbild på pojkvännenJag cyklar fooort:)Majs
sen vilade vi lite& tittade på kossorna:)

Nytt...

För det mesta är det ingen konstigt med att jag bor i Holland. Men ibland tänker jag för mig själv - Oj, jag bor faktiskt i Holland, jag flyttade hit, utan jobb eller något, till en underbar kille... och efter två månader hade jag fast arbete på IKEA och började skapa mig ett eget liv här, med kollegor & till och med några nya vänner.
  Min mamma säger varje gång vi pratar på telefon att hon är stolt över mig. & då blir jag alldeles varm inombords & tänker tyst för mig själv, att jag faktiskt kan vara stolt över mig själv, (i mina ögon var det inget stort det jag gjort). Men när jag ibland tänker efter, så stod jag vid ett vägskäl, på kanten till något nytt & lite skrämmande, & jag vågade hoppa.
& jag inte bara överlevde, jag blev en lyckligare människa.
  Visst är det inte lätt alla gånger, jag har mina dalar,  visst saknar jag alla där hemma, men jag skulle inte ändra på något om jag kunde, jag skulle hoppa, hoppa, hoppat igen:)



Torsdag:)

Jag har så konstigt schema denna månad. Ledig idag, sen jobba fredag, lördag, sen ledig söndag osv... Jag gillar inte när schemat hoppar runt sådär, jag vill ha struktuuuur, hehe:) Låter kanske tråkig, men jag vill jobba måndag - fredag & sen vara ledig helgen (hitta på saker med pojken). Ska ta upp det med schemakillen, muta honom med choklad eller importerade ostkrokar!

Har precis ätit tacos till frukost & ligger & läser böcker som jag fick i posten från Bokus igår. Fick också A piece of cake boken av Leila, nu ska det bakas i nya ugnen. Men min språk lärare säger att det är svårt att få tag på olika mjölsorter i Holland, för de är lata & bara köper färdigt bröd, får la se:) Har letat havregryn i ett halvår nu, haha!

Solen lyser, så kanske ska läsa ute på en filt, men det är så mysigt under täcket. Mmm, senare:)
Spelar ingen roll om det är torsdag eller inte, skönt att vara ledig en dag, bara slappna av, göra allt & ingenting. Bara få finnas till.


Ledig dag!

Idag är jag ledig. Har legat i sängen hela morgonen & druckit kaffe med kanel & läst, Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafon. Den måste ni bara läsa (andra gången jag läser den nu). Den är spännande, mysterisk & utspelar sig i Barcelona & handlar bland annat om omöjlig kärlek som aldrig tar slut, evig vänskap... & Zafon skriver så vackert, önskar att jag kunde skriva en endaste rad så som han.
Han har en ny ute nu också, ängelns lek. Den är lite långsam i början, men sen kan man inte släppa den.

Nu håller jag på & skriver matlista, för pojkvännen ska handla när jag jobbar imorgon. Någon som har tips på god men snabb mat som kan lagas när man är trött efter jobbet? Mmm, mat, det är bland det bästa jag vet:)

Ha en trevlig helg!

 +  = V.34 onsdag kväll - söndag:) Jag & Håkan stortå på visit! Kolla in mitt bakhuvud på bilden, ser Enormt ut, hehe, men det är kameran, lovar!


Jäkla fransman men gulliga kaniner...

Idag har jag jobbat & donat. Det var roligt, lagom med folk & mycket att göra & sen två timmars promotion workshop, hehe, lät lite fancy tyckte jag, men mest sitta stirra & lyssna på en holländsk gubbe:) Men kul att lära sig nya saker!
Jag var dock tvungen & jobba med den lilla fransmannen igen. Uscha, han är den drygaste, mest sarkastiska människa jag mött. Oså har han tröjan öppen... jätteöppen... så man ser hans fjuniga bringa, öööh! Han blev dagens minus.

När jag kom hem så cyklade jag & pojkvännen tre mil genom det vackra holländska landskapet. Oh, fasiken va djur, överallt, kossor, lamm, geter, hästar & små vilda kaninungar, helt underbart... & solen lyser, lyser, lyser. Nu dags för lite ostkrokar & snart morden i midsomer:)





RSS 2.0