Mountainbike

Igår åkte jag och Chris till ett ställe som har väldigt speciell natur, det är ett skogsområde blandat med stora sand dyner. Vi hyrde mountainbikes och cyklade på en speciell skogsled, riktigt tufft och jag ramlade cirka fem gånger, rammade även ett träd så att armen fick stora skrubbsår, hehe. Sen började det regna och jag hade hiskligt ont i baken, så efter en mysig lunch, tog vi en vanlig väg hem och min älskling höll handen på min rygg och puttade mig sista biten:) Roligt blandat med ont och lite spöregn! Himla skoj att hitta på nya saker! Nästa gång ska vi hyra vanliga cyklar och ta fyra mils turen på lite mera normala vägar:)

Himla längesen jag hade hjälm, undrar varför, eller inte, höhö:)

Semester & midsommar

Nu är jag tillbaks i Holland sedan några dagar. Vi har verkligen njutit av den svenska sommaren i tio dagar! Oh, jag vill stanna längre längre längre. Nästa år blir det iallafall två eller tre veckor. Det är så härligt att få komma hem och bo hos mamma & pappa på semestern, att få vara i Sverige, att träffa systrarna.
Att kunna äta frukost tillsammans på morgonen, grilla, njuta av solen, cykla i skogen med pappa och Chris, ta en promenad med mamma, sitta och prata med sina systrar. Det är stunder som är guld värda!

Det var så himla roligt att få träffa vännerna igen! Jag trivs så bra här i Holland, men önskar ibland att jag bodde närmare, att bara kunna ta en fika tillsammans när man vill, att träffas lite oftare. Men det var underbart att få fira midsommar tillsammans:) Nästa år måste vi bygga upp en midsommarstång tycker jag och lära Chris små grodorna!





 
Jag har massor med kort på min underbara syster och hennes vackra mage, men jag vet inte om jag får visa dem:) Tänk att hon ska bli mamma, tänk att jag ska bli moster. Längtar!





RSS 2.0