Vet ni var jag ska..?:)


Pariiiiiiis:)
Pojkvännen kom hem med överrasknings resa, roadtrip till Paris, långhelg tillsammans på mysigt hotell, underbart!
Nästa fredag bär det av...
Första gången jag är där, så mycket jag vill se. Men får välja ut vad jag vill se mest & inte springa runt som en yr höna.
Lycklig!


Grattis & tacos & glass:)

Idag fyller pojkvännen år, Grattis sötnos! Han måste jobba sent idag, något möte, så det var meningen att jag skulle äta när jag kom hem från jobbet & sen laga något litet till honom tills han kom hem. Men istället ska jag överraska honom med att laga tacos (en av hans favoriter) & vänta tills han kommer hem, med dukat bord & bubbel & present, tihi. Han är kul att överraska för han blir så himla glad då:)

Vad har hänta annars då? Hm, jag har jobbat (fått beröm av chefen till&med:), sen har jag jobbat lite till & lite till. Sen har jag hunnit med en fest. Jag & Chris & hans vänner & deras flickvänner gick på en irländsk pub & drack jättestora öl & lyssnade på liveband & jag fick till&med i mig två lakritsshots (remember remember:) Och konstigt nog var jag inte bakis dagen efter. Chock. Varför spyr jag inte? hehe:)
Tro det är för att holländarna inte har någon riktig förfest, de börjar dricka mest på krogen bara (lite billigare här också, så det funkar)

Nu dags att inta soffläge, Håkan har sagt sitt!


Jag & Jana från Tjeckien som är tillsammans med en av Chris kompisar. Med snygga glasunderlägg på näsan (efter lakritsshotsen:)

RSS 2.0