Äntligen fredag!

Ohh, härliga fredag!
Ledig, sitter i min rosa morgonrock & väntar på Albert-bilen som kommer med veckohandlingen. Låter superlyxigt, men det kostar inte så mycket extra alls. Verkligen värt varenda extra euro. 

I onsdags var jag på body balance med Carmen (Chris brors fru). Hon sa till mig innan, det är en blandning av yoga och lite annat, mer avslappnande än träning.

Men ack vilken dålig beskrivning. Där låg jag på golvet och gjorde situps medan benen skulle balanseras rakt upp och sen skulle man stå upp och benet skulle sträckas medan du balanserar och håller i vänster tå & glöm inte andningen, in genom näsan... haha, inte riktigt så, men himlar vilken blandning mellan yoga och styrketräning. Ont i varenda muskel som jag inte visste att jag hade. 

Superkul! Nästa vecka blir det igen.
Vi har ett gym som tillhör vårt "villa område". 5 minuters promenad så är jag där, de har alla möjliga program & fitness möjligheter. & på helgen kan man lämna sitt barn på "dagis", medan man tränar, bra för alla mammor:)

Fredagsmys!



haha, miniskallen med jättekroppen:)

Crupet

Igår tog jag & Chris på en liten roadtrip till södra Belgien, Crupet, den fransktalande delen av Belgien. Chris hade bokat hotell där för lördag kväll. Supermysigt. Helt annorlunda natur än i Holland, berg, dalar, skogar & bara 2 timmar med bil från oss (om man inte fastnar i bilköer i Antwerpen pga vägarbete, då kan det ta 5 timmar minsann, hehe).

Vi tog en promenad när vi kom fram & satte oss på en liten uteservering i solen. På kvällen åt vi på en riktigt lyxig resturang, där man beställde 3, 4 eller 5 rätters, olika rätter efter säsong med olika vin till varje rätt. Vi tog 4 rätters. Himlar va gott. Vi fick gissa lite ibland vad vi egentligen åt, för de berättade på franska när de serverade.

Idag åt vi en mumsig hotellfrukost, sen tog vi en härlig höstpromenad:)




Ledig fredag:)

Idag har jag varit ledig. Jag tycker det är helt underbart att vara ledig på fredagar. Idag har jag städat, tvättat, vattnat blommor, pratat med en av mina underbara systrar (Bozzeboo) & nu bakar jag små söta drömmar. Åh, goda blev de:) Imorrn ska jag ta med några till jobbet, bjuda mina kollegor, då blir det lite roligare att jobba lördag:)

Ikväll blir det mys med pizza (med mozzarella, mmm), ett glas vitt, lite godis & The Voice. Fredagsmys!





Ha en mysig helg!


Söndags morgon:)

Fjärde inlägget på 3 dagar, måste vara rekord tror jag=)

Vi har precis varit ute på en härlig cykel/"inlines" tur. Himlar vad underbart på morgonen, medan dimman fortfarande ligger kvar...





Ser ni vår fina gata med röda hus i solen, Fiiint:)
Nu ska jag iväg & shoppa i Rotterdam med Jana. Sen blir det grillning med Chris ikväll.
Mysig söndag!

Myslördag:)

Luna (Chris brors dotter), var här & skulle baka, se på film, äta popcorn & sova över. Meeeen, hon mådde lite konstigt, så det slutade med att hon spydde på vardagsrums-golvet, stackarn. Vi har bokat ett annat datum istället. 
Chris & jag har precis ätit god mat ute i trägår'n, har varit runt 30 grader varmt idag. Härligt!
Det slank i en amaretto (italiensk mandel-likör) efter maten också, mmm.

Nu ska vi mysa framför tv:n. Vi kollar gamla serien 24 från början. Chris har aldrig sett den & jag bara några avsnitt. Spännande är det!



Nytt i vårt fönster. "Snart är det höst-mys"!
Nu lekker zaterdag avond vieren met mijn lieveling. Begrijpen jullie wat ik schrijf?:)

Jag & min motionscykel:)

Pappa, jag laddar redan för nästa års tävling (När måste vi anmäla oss?) :)



Jag & min motionscykel:)

RSS 2.0