Jobb & grejor:)

Här händer det grejer:)
Jag har ju helt glömt bort att berätta hur det gick med min intervju/assessment för managers programmet... Jag klarade det! (7 timmar med en psykolog, rollspel & olika tester, himlar vilken dag, men det gick ju). Hur spännande som helst.
  I december börjar det och redan då kan jag söka tjänster som teamleader för olika avdelningar om det skulle bli en ledig tjänst. Sen kan jag inom något år bli manager över en avdelning till exempel. Men det som spelar mest roll för mig är att mitt jobb gör mig lycklig redan nu. Jag trivs verkligen med mina kollegor och med mina arbetsuppgifter. Sedan att man kan växa inom jobbet är ett stort plus=)

Ett annat plus är att jag får åka till Sverige med jobbet i oktober. Två och en halv vecka ska jag bo i Helsingborg där jag ska lära mig att planera/'digitalt' bygga upp avdelningen jag jobbar på, men den kommer hamna i Turkiet när det är klart. Har tre dagar träning nu och måste lära mig att bygga upp hela strukturen av en avdelning i ett dataprogram och sen fylla med rätt volym av produkter, på rätt plats och mycket mer, kul men svårt=)

Nog med jobbprat, ni slutade nog läsa där i början:) Men jag är så glad för att jag är så glad över mitt jobb, så jag måste bara skriva av mig, hehe.

Jag har även lärt mig att sticka med några tjejer från jobbet, bakat min första rulltårta, haft överraskningsfest för Chris som fyllt trettio, fått höra att jag ser ut som 17 (?)...

Nu ska jag mysa i soffan med lite te och en nu gammal krullboll=)




Grekland:)

I måndags kom vi hem från Korfu. Ohh, helt underbart! Vi kunde ha stannat mycket längre! Vilken känsla att bara vara lediga tillsammans. 
Vi hade all inclusive, så jag åt buffe varje dag och efterrätt både till lunch och middag (behöver jag nämna att jag gick upp något kilo, tur att jag går & står på jobbet, rinner av på en vecka, hehe):)
Men på kvällen stannade vi inte och åt på hotellet, då gick vi ner till den lilla byn och hade middagsmys..
Vi har bara solat, myst, kollat på stjärnorna, ätit, badat, ätit den största glass jag sett, varit på upptäcksfärd på ett berg och jag har även blivit världsmästare i pingis under en regnig dag, hehe:) De flesta dagar hade vi runt 30-35 grader, helt perfekt. Hotellet var helt fantastiskt med utsikt över havet. Min första utomlands semester med min Chris och absolut inte den sista. Magiskt! 

När vi var där så blev jag moster, Linda och Jörgen fick en liten dotter, Joline. I oktober får jag träffa henne, längtar! Under en och samma vecka fick min barndoms bästa vän, min syster och mitt ex barn. Vilket sammanträffande liksom:) Så många som får barn runt den här tiden, den kalla vintern kan jag tro, hehe.

Lite bilder:)


Vi hade tagit cirka 430 kort på en vecka, haha, och vi märkte att vi gillade att ta kort på oss själva:) Mys bara!




RSS 2.0