The ikea byxa!

Jag hinner inte blogga så mycket nuförtiden. Men idag är jag ledig, en ledig dag mitt i veckan & sen ledig lördag, söndag! Gott i magen:)

Jag har en bild att bjuda på också, men bara överdelsbild, för byxorna är så hemska att vissa människor inte får fängelse, de får bära ikea byxan. Den liksom kniper åt kring midjan, valkar kommer fram där de inte fanns & den gör så att man före & speciellt efter lunch, kapar av blodtillförslen till halva kroppen. Sedan är den lös & mycket extra tyg i rumpan & om man inte drar ner tyget där fram, så är det kameltå varning, hahaha!
Ja, man är inte hottast i stan inte:)


1.stark ikea myra. 2.Chris kompis & jag har en lek när vi är fulla, slå på armen leken, detta är resultatet. 3. Denna bild togs bort för att personen på bilden såg ut som en trekant utan hals:)

So much to do & so little time:)

Fasiken vad jag jobbar & jobbar & tar hem så mycket bacon så det inte får plats i kylskåpet, hehe:)
Nästa fredag är det löning, undrar hur mycket bacon jag får, ihhhhhhhhhhhhhhhh!

Imorrn ska jag jobba extra, vill inte egentligen, men tänkte att det kanske är bra att säga jaaaa såhär i början av jobbet. Men bara 11-17, så sova får jag ändå. Jag glömmer & ta kort på mina jobbkläder hela tiden, men jäklar va hot, vänta ska ni få se, hehe.

I veckan som varit kom familjen Svensson till Ikea Delft, en bäverfamilj från Sverige, whaaaat? Några som kom klädda som stora bävrar & hade underhållning för barnen. Jag blev rädd för dem. Uscha stora, talande bävrar, läskigt!
Idag ska jag på pojkvännens brors dotters (Luna) kalas. Sen hem & dricka vino & sjunga singstar, I will surviiiiiiiiive:)

Våren är här, blommorna, knopparna på träden, solen, fågelbebisar, vårdoft... det känns mycket bra i magen.
& Håkan sprattlar i sin jobbsko & vill så gärna ha nya fina skor med öppen tå, han vill andas & visa sitt nya nagellack:) (Jag anar att han är smygbög)

Trevlig helg!



Whateeeeever:)

Tänkte köra en sådan där veckans värsta & bästa i min lilla vardag, så här kommer den:)

Värsta: Bomb hotet mot Ikea denna vecka (ihhhh, en av dem som var involverade var släkt med 'madrid bombaren'). Det var läskigt, men håkan is still going strong.

Bästa: Min nya kollega som är besatt av Sverige & springer runt & sjunger svenska sånger för mig. Som "hipp hurra för här kommer bumbibjörnarna", han kan till&med vår nationalsång bättre än mig, hehe. Det gillas!

Idag melodifestival, sedan fest i Rotterdam, ska övertala alla att gå på gaybar, yes:)


Fru Ikea, det är jag!

Idag träffade jag Ingvar Kamprad, Ikeas skapare, den gamla skrutten:) Min chef, Hans, sprang runt som en yr tupphöna & jämrade sig, ingvar ingvar iiiiiingvar, ser allt bra ut i avdelningen, ohhhhh...

Kunderna på Ikea kallar mig Meurouw Ikea ibland, vilket betyder: Fru Ikea, hahaha, Fru Ikea, fru Ikea, hur hittar jag till kassan, fru Ikea var finns knopparna till dörren, fru Ikea var finns toan...
Imorse fick jag basa över påfyllningsteamet, lilla Jenny säger åt stora karlarna var alla grejor ska vara & flyttar på grejor med 'trucken', skön känsla i maggropen:)
På jobbfronten är allt finfint, men nackdelen är att jag måste upp vid sex varje vardagsmorgon, ihhhh!

Klockan fem kom pojkväns taxin & hämtade mig & solen lyste 10,5 grader varmt, så det blev vin & fotbad på balkongen, myspys. Nu ska fötterna upp i soffan & lite grönt te intagas, trött!

Bild kommer snart,  jag är så ärtig i min uniform, som min kära mor brukar säga:)
Håkan är by the way svullen & röd, men fortfarande vid liv, hälsar så gott!


vem är du, vem är jag?

Jag är lite av ett melodifestival freak, laddar hårt idag med flygande Jakob (pojkvännens nya favorit), chips, mängder av chokladglass, baileys & vin, hehe, man måste frossa till melodifestivalen så är det bara!
Jag har blivit lite besviken (gråtit, legat sömnlös & slitit mitt hår, hoho:) hitills för mina favoriter har inte gått vidare direkt, men hoppas på andra chansen!

Denna gamla goding, svenska med finsk brytning när den är som bäst:) Mmm, mumin!



I övrigt så längtar jag till våren, doften, blommorna, solen, sitta på balkongen med ett glas vin! Kanske ligga på ett tulpanfält med en god vän:) Hehe, låt värmen komma nudå!

Bringing home da bacon!

Här kommer mitt 1a inlägg som arbetande kvinna. Hehe, im bringing home da bacon:)
Igår grät jag när jag kom hem, inte för att det inte gick bra, men jag hade en sådan smärta i mina ben. Håkan (den deformerade stackars snea tån) skrek på mig -Sätt dig ner kvinna innan jag dööör:) Ja, det gjorde så ont för min stackars kropp som är van vid soffa+kaffe+choklad & denna måndag istället fick 8 timmars stående läge! Herreguuuu!

Men det var längesen jag hade så skoj som dessa två dagar. Jag lär mig så mycket nytt med datasystem & grejor & jag får pynta och dona & prata knagglig holländska med kunder. Jag får beröm, massor med beröm & jag är duktig, så jag är så stolt över mig själv, hehe, trodde inte jag skulle vara någe bra alls, att de skulle skicka hem mig. Det är mycket & göra, svårare & mer ansvar än jag trodde & så himla skoj!

Jag har massor med kollegor, bara män, höhö:) Schemakillen gillar mig, så jag slipper jobba nästan alla helger framöver, yeej! Jag jobbar med en mexican, en fransman (den enda jag inte gillar, dryg & han har en sån där hemsk fransk engelska, ihhh, får rysningar), en från england, två från holland & så lite annat smått & gott! Jag ska studera dem så får ni en intressant bedömning framöver & bild av mig i min nya uniform förståss:)

Nu ska jag mysa med en baileys & sen dusch & sova:)

RSS 2.0