Tjejweekend i Stockholm:)

I torsdags åkte jag till mina underbara vänner i Stockholm för en tjejweekend. På kvällen myste jag hos Sara, men vin & efterlängtad räkgryta (cirka 5 år sen sist). Mmmmmmmm! Den ska provas på Chris:)

På fredag morgon tog vi en powerwalk (även där runt 5 år sen sist). Det kändes kan jag säga, fick blåsor på tårna, hehe. Sen åkte vi till Thèrése & myste med henne och söta Livia.
Vi handlade massor med plockmat, färska räkor, rökta räkor, ostar, kex, frukt & svenskt (!) lösgodis. På kvällen fick Livia myspysa hemma med Fredrik & vi satte oss nere vid soldäcket, åt, pratade, åt lite mer, drack lite vin & bara hade det härligt i kvällssolen.

På lördagen hade vi mysig picknick och skulle bada, men det kom lite regn så det blev inställt. På eftermiddagen satte vi oss på en uteservering vid hamnen, drack drinkar (med & utan alkohol:), fick en drink på benen, åt en supergod skaldjursburgare & bara myste tills solen gick ner.

Hoppas att vi kan ha tjej (tant) weekend varje år! Det var så härligt att få umgås med vännerna, somna och vakna tillsammans, prata och bara kunnas träffas lite längre. Längtar redan till nästa gång!





Haha, inte den bästa gruppbilden. Har ni en bättre T & S?
Jag hade en superfin bild på dig Thèrése, från soldäcket när du åt rökta räkan, men troooosan var också där:)

Underbar helg!

MysMåndag...

Nu har jag varit hemma i Holland i lite över en vecka. Helt underbart att få mysa med Chris & vara i sitt eget hus igen. Visst är det roligt att bo på hotell & äta på resturang, men efter tre veckor så vill man inget annat än att sova i sin egen säng & laga mat i sitt eget kök=)

På torsdag åker jag till Stockholm och hälsar på underbara vännerna där. Ska bli så himla skoj!

Första grillningen i huset idag. Fläskfile, minihamburgare & till efterrätt, glass, jordgubbar med svensk chokladsås... MysMåndag!


Saknar denna lilla tösen väldans mycket...


RSS 2.0