Jul & pepparkakor

Oh vad jag absolut älskar julen! Smakerna, dofterna, känslorna, det är min favorit högtid:)
Vi har haft snö här i Holland, men nu har den smält bort, så jag längtar att få sätta mig i bilen nästa lördag & köra hem till snön & min underbara familj!

Det tar cirka 18 timmar med bil från Rotterdam till Söderhamn, kanske lite mer. Eftersom jag inte har något körkort så är det min krullboll som måste köra hela tiden. Därför sover vi på hotell när vi kommit till Sverige och tar resten den andra dagen.
Många tror att det är hemskt att sitta så länge i en bil, men vi gör det för att vi tycker att det är kul & supermysigt (och jag kan ju sova när jag vill, hehe).

Jag har bakat, bakat, bakat förra veckan, Drömmar, Nutella+vit choklad kakor, Kärleksmums och Pepparkakor med kristyr, tur att jag rör på mig mycket med jobbet, annars skulle jag rulla fram:) Baka är bland det bästa som finns, Chris gillar det också, men särskilt att äta smeten:)

Lite blandade bilder från december:) Ser ni tidningen på golvet, Allt om mat kommer till mig i Holland, helt perfekt. Trodde inte att man kunde premunera till andra länder. Men på min födelsedag fick jag bland annat det av min underbara mamma & pappa. Svenska mat-tidningar är bättre än holländska, men säg inget till Chris:)

RSS 2.0