Nya bilen:)

Chris hämtade nya bilen idag:)
Den är sååå fin & himlar vad rymlig. Det blir underbart att åka på roadtrip i den.
Chris önskar att han kunde åka redan idag & bara köra köra köra:)

Idag fick jag sluta tidigare, jippie! Så varmt ute (över 30) & då kommer det mindre folk till IKEA (mindre bra) & då behöver vi inte lika mycket personal.
Cyklade hem, jäklar va hett det var. Jag har cyklat sammanlagt 110 kilometer sedan i söndags. Min trogna gamla tantcykel börjar ge upp, idag snärtade ena handbromsen av. Men jag har en kvar. Önskar jag hade fotbroms, tänk om den andra snärtar av mitt i en backe liksom (ska köpa ny cykel snart & då blir det en fotbroms).

Strax blir det fredagsmys med pizza, ett glas vin & sen The Voice of Holland:)

Peugeot 508




I van den Bos familjen så åker man alltid runt till hela familjen & visar upp den nya bilen (hehe). Jag tycker det är lite konstigt, men väldigt gulligt. Vi har just varit till Chris föräldrar. Nu ska Chris iväg till sin bror & imorrn ska han till sin syster=)


5 milen...

Igår var vi ute & åt med Raymond & Janka. De tog oss till en italiensk resturang & bjöd på allting, som ett tack för all hjälp med deras bröllop. Himmelsk mat & underbart sällskap.

Idag har vi superfint väder, riktigt sensommar-väder. Vi kom precis hem från en cykeltur, det blev 5 mil (!), jäklar vad vi är stolta över oss själva (men vi saknade den tredje 'musketören':).
Jag hade packat ner mackor & kakor, så det blev lite picknick också. Mys-söndag!




Solo Fredag...

Idag har jag varit ledig. Älskar att vara ledig på fredagar. Lyssnat på The Cure, Friday I´m in love och dammat hela huset, cyklat i finvädret, bakat chokladbollar & toscagömmor med söta Ester, köpt present till någon jag tycker om, badat badkar med ny bad-brus-tablett...

När jag är ledig på fredagar så känns det som jag kan göra precis vad jag vill & om jag vill kan jag också göra precis ingenting. Härlig känsla!

Ikväll har jag fredagsmys helt solo för Chris har middag med jobbet. Jag ska äta pizza, dricka ett glas vin & sen mysa framför tv:n med godis och The Voice (det börjar snart i Sverige också, men det var en holländare som kom på programmet, hehe). Som Idol ungefär, men bättre.

Ester´s första chokladbolls bak:)
Bad+vin+bok (1a boken jag läser på holländska som är för vuxna människor och inte för tio-åringar, wohoo)

Mysig fredag!

2 söndagar på rad...

I förra veckan sa Chris att han ville överraska mig med att hitta på något roligt vi kunde göra på vår lediga söndag & att jag inte fick veta vad det var förren vi var där. Skoj med överraskningar:) Så på söndagen satte vi oss i bilen och jag visste inte alls var vi skulle. Vi tycker båda om att cykla, så jag tänkte att det var något sånt. Jag hade lite rätt:) Vi kom fram till ett museum, Kröller muller museumet. Men inte vilket museum som helst, utan också ett naturreservat där det står vita cyklar överallt som man får låna. Så vi cyklade, kolla på fina tavlor (massor från van Gogh), utomhus skulpturer, åt lunch... Det var supermysigt:)

Denna helg har jag bakat med mina kollegor, firat Chris födelsedag i fredags, varit på födelsedagsfest hos Chris syster & idag har vi tagit en höstpromenad som slutade i regn & hagel.

Lite bilder...


& denna söndag...


Lite blött blev det i slutet av promenaden:)


Mamma & Pappa:)

Förra veckan var mamma & pappa här. Himlar va mysigt det var att få rå om dem alldeles själv i en HEL vecka:)
Vi har visat det nya området var vi bor, cyklat, åkt båt i Schiedam, besökt genever (?) museum och smakat drycken också, varit uppe i den högsta väderkvarnen, besökt en gammal kustby & haft en riktig svensk kräftskiva.

Har tagit sååå många bilder, men här är några...


Kom snart snart snart tillbaka underbara föräldrar=)

RSS 2.0