20 års fest=)

Förra veckan hade vi tjugo-års fest på jobbet, vårt IKEA i Delft har funnits i tjugo hela år. Det firade vi i fem dagar med olika aktiviteter, erbjudanden, musik & svensk buffe varje dag (mmm!). Riktigt lyckat var det=)

Jag har även varit med Chris mamma, syster, brors fru, brors barn, brors barns kompis till en vinter nöjespark. Det var himla roligt, även fast jag åkte skeppet med barnen tills jag nästan spydde. Karuseller, vinterkyla, sol & varmchoklad mys.

Nästa vecka åker jag till Stockholm med min "svägerska", också kallad Giant sis. Vi ska bo på Sheraton hotell från torsdag till söndag, äta god mat, dricka vin & shoppa. Om ni har tips på sevärdheter (shopping, resturanger, museum...) så får ni gärna tipsa. Jag har ingen koll alls, men Giant sis tror att jag är Sverige expert. Det är jag verkligen inte.
Kul ska det bli iallafall!

Lite bilder såklart...

Haha, nyårs fyrverkeri freak!





Livet ur min mobil

Det är roligt ibland att titta på vilka bilder man egentligen tar med sin mobil... Jag tar ofta bilder på mat eller bilder på mig själv när jag har gjort håret fint (för jag har det mest i en knut på jobbet), cykelbilder är också väldans populärt har jag märkt... Om någon undrar varför jag ser så "skräckslagen" ut på en av bilderna nedan, så är det för att jag cyklade till jobbet i världens starkaste motvind, så jag kom mer bakåt än framåt:)


RSS 2.0