Brugge

Idag är jag ledig, men vaknar med en svullen hals & hosta. Nu har jag skaffat lite filmer & dragit täcket till soffan, så det blir mysmys hela dagen.
Har ju helt glömt bort att berätta om sista april. De har inte samma firande som i sverige här. Här firar de drottningens födelsedag den dagen & det är musik & fester i hela staden. Men jag & Chris rymde iväg till ett underbart litet bed & breakfast i Brugge, Belgien.

En helt underbar liten medeltids stad. Så himla mysigt. Gamla torn, kyrkor, häst & vagn, Michelangelos marmorstaty Madonnan med barnet, kullerstensgator, belgisk choklad, små kanaler. Hand i hand med min älskling. Kan inte bli bättre:)


Chris hittade en chokladbutik, lycka!


Föräldrar besök:)

Här har det hänt grejer.
Mamma och pappa var ju på besök för två veckor sedan. Men dagen innan så blev det liv i vulkanen på Island och två timmar efter de landat här så stängde flygplatsen. När de skulle hem så gick inte deras plan så vi körde dem till Malmö, sov på hotell & sen tillbaka till Rotterdam. Cirka tjugo timmar i bilen bara, hehe:)

Det var alldeles, alldeles underbart att ha dem här, vi hann med Madurodam, miniplutt land, Holland i miniatyr. Jag och mamma var på en stooor marknad i Rotterdam och drack sedan pina colada på uteservering medan pappa & Chris cyklade i den fina, väldigt platta naturen. Vi var även till Amsterdam, åkte båt på de många kanalerna och Chris & mina föräldrar träffades för första gången. Skoj!

Tog massor med kort, men här är några:

Längtar tills de kommer igen:)


RSS 2.0