Ensam hemma...

Chris har precis åkt iväg på sån där pojkhelg. De har hyrt ett hus & där ska de mysa hela killgänget, hehe. Han kommer hem på söndag. Jag jobbar hela helgen, så då spelar det ju mindre roll. Jag har inhandlat både lax & färsk torsk, passar på att äta fisk när han är borta:) Men ikväll blir det hemmapizza, ett glas vitt & film (men måste ju tillägga att jag kommer sakna min krullboll, konstigt att vara själv i stora huset:)

Appropå huset, tänkte visa lite bilder från kök & lilla toaletten & vardagsrum. Det är inte klart ännu, måste upp någon grej på väggen, spegel till toan, ska den blomman vara där eller där? Ska vi köpa någon mer möbel till vardagsrummet, vad ska egentligen stå på köksbänken osv...:) Det tar sin tid att få det precis som man vill ha det...



Jag kunde inte välja bilder som ni ser, blev lite mycket av liknande:) Men men, nu har ni en aning om hur en del av vårt hus ser ut.

Helgen i bilder...

Jag har haft en härlig helg med kanelbullebak, god mat, eurovision såklart, lång cykeltur, sett en riktig fårherde & jag har även hunnit äta världens största pannkaka:)
Bilder på huset kommer, men jag väntar till alla gardiner är uppe, då känns det liksom mer klart:) Men vi har superväggar, så vi måste hitta en superborr, så att vi kan sätta upp gardinrälsen, hehe.


På cykeln hem...

Igår fick jag sluta tidigare, klockan halv två trampade jag hemåt:)
Det är så härligt att cykla, bland kossor & får i det vackra holländska landskapet. Så skönt att slippa buss & tåg. Men ni kan ju fråga mig igen när det regnar ute:) Vi har varit bortskämda med sommarväder i en månad nu. Älskar det!
Igår så cyklade jag hemåt & plötsligt ser jag en kossa som precis har fött en liten kalv. Den ligger där alldeles slemmig & mamma Ko hon buffar och tvättar den. Ja menar, sånt ser man inte när man åker buss:)
Helt otroligt!

Bilder på vägen hem...tagit i farten med mobilen...






Försöker se cool ut u min IKEA outfit klockan kvar över sju på morgonen, men blev mest ett kisande tröttöga:)

Idag blir det mys med Eurovision & Polly godis! Imorrn är jag ledig, jippie yej.

Kärlek

Jag är absolut helt kär i mitt nya hus=)
Ska knäppa bilder & lägga upp när våra stolar & gardiner anländer.
Har jag nämnt att jag är kär i mitt nya hus?:)

Imorrn ska jag börja cykla till jobbet, 9 km dit & 9 km hem. Då kan jag äta massor med mer kakor! Skönt att inte behöva vänta på buss & tåg & jag minimerar restiden med hälften. Perfekt.

Nu ska jag ringa min söta mamma:)

RSS 2.0