Fula fötter & fin himmel



Lite bilder...
Sommaren går mot sitt slut, tycker om luften i sverige när det börjar bli sensommar...(andades extra extra djupt när jag var på besök). Fula tår (men de tar mig dit jag ska) & fin himmel. Bakelser som liknar annat, men som var magiskt goda. Martini på mammas vis (Liten Lennart kan man dricka många av, men inte om man också dricker snaps:).
Nu ska jag vila bort förkylningen & dricka te med massor med citron.

Förkyld...

Då har man varit i Sverige förra veckan, onsdag kväll till söndag förmiddag. Jag hade kanske inte tur med vädret, regnade 2 dagar. Men det spelade inte sådan stor roll. Jag fick ju träffa många av mina nära & kära:) Först myste & skvallrade jag & Sara på torsdagen, underbart härlig överraskning, då jag trodde att fröken sara redan var i Stockholm:)

Sedan har jag träffat alla systrar & mamman & pappan förståss & söta Tina & Jocke... ojoj, det blev många man skulle hinna träffa på tre dagar. Oh, nu saknar jag alla extra mycket! Ja just ja, jag hann till & med iväg på en släktträff på lördagen:)

Jag har funderat lite & kommit fram till att när det blir dags för bebis, då ska vi ta stora flyttlasset & flytta till Sverige. Jag drömmer om hus, Gävle kanske, eller Uppsala... Mmm, stor lummig trädgård med gamla äppelträd, bärbuskar & en hängmatta för lata sommardagar... *Drömmer mig bort*...

Men nu är jag förkyld med feber & halsont. Hemma från jobbet, med lite ångest (hade ju bestämt att jag inte skulle vara sjuk på hela första ikea året:( Men finns ju inget att göra åt det, så nu blir det sex and the city box & vita bönor i tomatsås, hehe:)

Inga bilder från Sverige trippen, men här kommer en trekant från lilla zoo där vi bor:) Love!
 


4 år sedan...

Det var fyra år sedan jag träffade kärleken i mitt liv i Holland...  Sedan blev det en storm där mittemellan... Men nu så är det vi. Det är vi:) Oså en liten bild från dagen vi träffades... Ik älskar you!


Strypt av cykelkorgen:)

Här sitter jag & mumsar skink & senaps mackor & bara njuuuter:) Snart bär det iväg till jobbet, vädret är grådassigt & lite kvavt & jag längtar lite till grattis middagen man alltid får på eftermiddags skiftet, hehe. Svensk mat, som isterband & stuvad potatis, de holländska kollegorna rynker näsan, medan jag dreglar av förtjusning.

I helgen var jag ledig & det blev middag hos vänner på lördagen & shopping i Rotterdam på söndagen. Vi cyklade hem framåt natten på lördan & det syns på bilderna att det blev en eller två grappa (?) efter maten... Vi hade superskoj, som alltid hos Ray & Ankan:)
Mobil bilder...

Fridfullt på balkongenSolen försöker komma fram
Trumpinnar kan oxå bli ätpinnarJag kan cykla
Tvingar pojkvännen knäppa kort när jag "fastnar" i cykelkorgen, hehe...
hehe, söta:)euromast by night

& så luktar vi lite till...

Vi har lite udda grannar på gatan nedanför oss. Vår lägenhet är lite högre upp än andra, så vi kan sitta & titta på vad andra människor har för sig i husen bredvid. Det gillar jag & min pojkvän, hehe, men vi har inte skaffat kikare ännu.
Vi har en tant, som vi kallar för cat lady. Hon matar katterna & fåglarna samma tid varje kväll. Katten står varje dag & väntar på att hon ska slänga ner mat:)
Sen har vi morgonrocks tanten som alltid bär sin blåa morgonrock, morgon, middag, kväll. Vi har också 'sniffar på varje nytvättat plagg mannen'. Han tvättar nästan varje dag, sedan hänger han upp tvätten på balkongen, & så luktar (riktigt drar in o njuuuuter) han på varje plagg innan det åker upp på linan (cirka trettio gånger liksom).
Ja, det är vardagsnöje på hög nivå:)

Nu ska jag se på filmen The hangover & mysa i soffan. Mmm.


RSS 2.0