Baksöndag...

Idag har jag bakat, älskar att baka, prova nya recept & äta smeten förståss. I förra veckan gjorde jag & Chris, choco chip peanut cookies från Leila's recept. Blev super smarrigt, men jag tror jag gillar med mjölkchoklad bättre (vi hade 70 % choklad). Häromveckan provade jag & göra syltgrottor, blev också gött, men Chris var lite rädd för sylten, hehe, han gillar inte sylt så särskilt mycket.

Idag blev det en gammal goding, choklad kladdkaka med chokladfrosting, mmm! Men den ser inte så snygg ut, men desto godare smakar den. Ska köpa lite ätbara blommor att dekorera med tänkte jag & prova den nya 'spritsen' jag köpt, då blire nog en vacker kaka:)

Med mitt vackra tårtfat som jag fick på födelsedan.

Sen har jag ju alldeles glömt att lägga ut någon bild på hur vi bor här i holland. Svårt att ta fina bilder på hur det ser ut tycker jag, men här kommer några försök på vardagsrummet:)



Just nu försöker jag hitta nya gardiner & en matta till under bordet. Men vet inte vilken färg jag vill ha, vit, svart eller creme? En lite lurvig eller en mer platt? Men det blir nog bra med det. Sen har jag en himla händig svärmor som ska sy nya fodral till fotöljerna, så nu blir det tygjakt, men det hittar jag ju på jobbet:)

Ha en mysig söndag!




Härlig söndag med tofflorna på:)

Jag brukade hata söndagar, för jag måste jobba dagen efter, jag brukade ha ångest när jag vaknade.
Men det har kommit att bli en av mina favoritdagar.
En dag då man kan göra precis vad man vill, mysa i pyjamas hela dagen, ligga & läsa i timmar eller shoppa i Rotterdam eller ta långpromenader med älsklingen. Jag jobbar vissa lördagar, men inte på söndagar, det har blivit en riktig vilodag, den stora njutar dagen:)

Idag har jag läst, ätit favoritfrukosten som är avocado på sesamknäcke med en gnutta salt + olivolja, cyklat på motionscykeln, sett 3 avsnitt av sex & city, pussat på min älskling, druckit en martini (jag är ju faktiskt ledig imorrn), & nu lagar jag potatisgratäng med fläskfile:)

Härliga söndag:)


RSS 2.0